عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

ریزش شاخص امیدواری به اقتصاد در آمریکا

شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی اعلام کرد شاخص امیدواری به اقتصاد آمریکا به شدت کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج نظرسنجی ها نشان می دهد شاخص امیدواری به اقتصاد آمریکا به شدت کاهش یافته است.

 

به نقل از سی ان ان، آمریکایی ها احساس بسیار بدی درباره عملکرد اقتصادی این کشور دارند. تحقیق اقتصادی انجام شده توسط دانشگاه میشیگان نشان داد شاخص اعتماد و امیدواری مشتریان به اقتصاد در آمریکا از ماه اکتبر به شدت کاهش یافته است. این وضعیت سبب افزایش نرخ بهره بانکی توسط بانک مرکزی آمریکا شده است. از طرف دیگر تورم سرسام آور به شدت رو به افزایش است. این وضعیت بر روی بازار سهام هم تاثیر گذار بوده است. اگر چه شاهد افزایش جزئی در ارزش شاخص سهام هستیم اما این بسیار اندک و ناچیز است.

 

کن فیشر، کارشناس مسائل اقتصادی در این باره می گوید: امیدواری اقتصادی به وضعیت بازار سهام وابستگی زیادی دارد. اگر ارزش شاخص بازار سهام افزایش پیدا کند آنگاه امیدواری مردم به آینده افزایش پیدا می کند. اما در واقعیت هم اکنون آنها هیچ امیدواری به این موضوع ندارند. آنها وضعیت کنونی را واقعی ارزیابی نمی کنند. در سراسر جهان شاهد افزایش شاخص ارزش سهام برای کمتر از یک ماه بوده ایم. واقعیت این است که نباید انتظار داشته باشیم که شاخص امیدواری به اقتصاد آمریکا به این زودی بهبود پیدا کند. این نتیجه اقدامات پیشین اقتصادی دولت آمریکا است.

 

وی گفت: همه اخبار اقتصادی که وجود دارد مردم را آزار می دهد. ما شاهد تورم شدید و رکود اقتصادی شدید هستیم. این وضعیت سبب می شود که همه انتظار وضعیت بدتری را داشته باشند. باید منتظر تبادل نظرات در نشست بایدن با مقامات چین در روز دوشنبه آتی باشیم. احتمالا این مذاکرات هم لحن و تاثیر مثبتی را به همراه نخواهد داشت. واقعیت همه این مشکلات در این است که ما وضعیت اقتصادی خوبی را شاهد نیستیم. ما تنها باید صبر کنیم و عصبانی نباشیم.

 

وی افزود: واقعیت این است که اوضاع اقتصادی موجود در آمریکا به بدتر شدن ناامیدی به آینده اقتصادی در آمریکا دامن زد. ما شاهد بررسی قوانین جنجالی در مجالس آمریکا بودیم که این هم اثرگذار بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده